Mijn naam is Denise

en ik ben sinds 2005 zelfstandig aan het werk als professioneel piercing artiest. Mijn liefde voor piercings is gekomen op de middelbare school in een tijd dat piercing studio’s een opmars maakten.

Ik vond het vooral fascinerend dat dit iemands beroep was en zodoende heb ik mij in 2004 volledig gericht op het leren piercen en kon ik een jaar later zelf aan de slag. Voor mij is geen enkele piercing hetzelfde en ik vind het dan ook elke keer weer een uitdaging om te kijken wat het beste en het mooiste is voor jouw nieuwe piercing. Het leukste vind ik gezichtspiercing, oorpiercings en micro dermals, echter vind ik de handeling van het piercen het allerleukst en dat ik met mijn werk mensen zo blij kan maken.

Woensdag 11:00 – 18:00

Donderdag 11:00 – 20:15

Vrijdag 11:00 – 18:00

Zaterdag 11:00 – 17:00

Telefoon: 0229 795 042

info: body.mods@hotmail.com

instagram: bluemods.denise

Denise piercing - Denise - Piercing
  • Voor het laten zetten van een piercing geldt een minimale leeftijd van 14 jaar.
  • Van 14 jaar – 16 jaar is het enkel mogelijk om een piercing te laten zetten onder toezicht van een ouder of voogd en enkel op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. (ouder/voogd en kind)
  • Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig (zonder ouder/voogd) een piercing laten plaatsen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.
  • Intiem piercings worden enkel gezet vanaf de leeftijd van 18 jaar.
  • Je hoeft voor het laten zetten van een piercing geen afspraak te maken. Wil je dat liever wel, dan kan dat natuurlijk.
  • Het is niet mogelijk om met Pin te betalen.

Piercing’s Gallery